Ronan Keating, emotii la zborul spre Ghimbav. „Nu mi-a fost așa frică în viața mea!“

Celebrul cântăreț irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone, a fost „cap de afiș” la Cerbul de Aur 2019, susținând un recital în seara de gală a festivalului. 

Artistul a venit la Brașov cu un avion privat, după ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate cu mașina de la București până în centrul României. 

 

„Băieții din trupa mea au venit aici ieri (vineri – n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: «N-o să fac asta!». Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său, citat de Digi.24

„E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a mai spus artistul.   

 

„Aveți cu adevărat o țară frumoasă”

„Am avut însă un pilot foarte abil, uimitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „… Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.