FOTO. Viceprimarul Brașovului testează „pe propria piele”, transportul alternativ din oraș. „Mă scutește de căutarea unui loc de parcare în centru”

Viceprimarul municipiului Brașov, Laszlo Barabas, este unul dintre promotorii transportului alternativ și nepoluant in oraș.

Vineri, înainte de ședința de plen a Consiliului Local, la care urma să participe, Barabas a fost văzut circulând pe strada Iuliu Maniu, în zona Liceului de Muzică, pe o trotinetă electrică, pe care, de altfel, o mânuia destul de abil, semn că deja are experiență la ghidonul acestui vehicul.

 

Intrebat dacă folosește des trotineta pentru a se deplasa prin oraș, viceprimarul Barabas a răspuns: „de câte ori am ocazia”.

 

Laszlo Barabas a adaugat că trotineta nu este doar un mijloc de transport nepoluant, dar și că il scutește de a mai căuta un loc de parcare in centrul orașului.

 

„Și când vin cu mașina, o am în portbagaj, pentru că este mai ușor să ma deplasez în zona centrală. Mă scutește să mai caut un loc de parcare”, ne-a spus viceprimarul Brașovului, Laszlo Barabas.

1 Comentariu

  1. Și până anul trecut avea un G Classe cu motor de 4 l. Ipocrizie la maxim! Crede că mai păcălește pe cineva să-l voteze după prestația submediocră de până acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.