RATBV introduce o nouă linie de transport, către zona nouă a cartierului Tractorul

Având în vedere că mai multe străzi principale din cartierul Tractorul au fost asfaltate, din acest an, pe ele vor apărea și mijloacele de  pe acestea vor circula și mijloacele de transport în comun, care să deservească noua zonă rezidențială.

Deja a început amenajarea alveolelor, iar primarul Brașovului, George Scripcaru, spune că „din toamnă, linia RATBV care trece prin noile zone rezidențiale din cartierul Tractorul, ar putea deveni operațională”. 

Cel mai probabil, prin această zonă a orașului ar urma să fie înființată linia 2 B (acesta a mai existat în urmă cu foarte mulți ani și avea traseul Rulmentul – Livada Poștei, în timp ce 2 simplu mergea până Pe Tocile).

Linia ar urma să plece din Rulmentul, apoi să intre în noul cartier  la intersecția Nicolae Labiș – 13 Decembrie (pe la viitorul magazin LIDL). Pentru început, traseul liniei ar urma să fie mai scurt, dar va fi extins pe măsură ce se vor moderniza alte străzi, a mai spus primarul. 

2 Comentarii

  1. În acea zonă este trotuar doar 150m iar iluminatul public lipsește, seară ne deplasăm cu lumina de la telefoane, imediat a trecut anul si abia s-a turnat un metru de trotuar, ,,mulțumim” tuturor autorităților!

  2. Cu un strat de asfalt și cu un metru de trotuar ne-ati închis ochii, va invit sa vă deplasări în aceea zonă pe timp de noapte, aveți toate șansele să rupeti gâtul dacă mergeți pe marginea drumului, astept cu nerăbdare alegerile locale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.