Strada Agrișelor din Brașov, închisă din nou.  Compania Apa spune că o zi.  RATBV, două zile

Strada Agriselor din Brașov este închisă din nou azi, pentru lucrări la rețeaua de alimentare cu apa, după ce aceeași restrictie a fost instituita și duminică.

 

Compania Apa a anunțat luni că restricția va fi valabilă doar astăzi, între orele 9.00 și 17.00. În schimb, RATBV a anunțat ca traseul liniei 41, care circulă și pe strada Agriselor va fi deviat timp de două zile, în 13 și 14 august, din cauza lucrărilor efectuate de Compania Apa.

RATBV SA îi informează pe utilizatorii liniei de transport numărul 41, care asigură legătura între capetele de linie Livada Poștei și Stupini – Lujerului cu privire la faptul că și în cursul zilelor de marți, 13 august și miercuri, 14 august, autobuzele de pe această linie vor circula pe traseul modificat de pe Strada Castanilor. Schimbarea este determinată de faptul că pe Strada Agrișelor vor continua lucrările de infrastructură ale Companiei Apa, iar circulația rutieră va fi închisă. În aceste condiții, autobuzele de pe linia 41, doar pe sensul spre Stupini, vor circula de la stația Teatrul Dramatic pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe Strada Castanilor, iar apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu. Pe porțiunea de drum din centrul orașului, mijloacele de transport în comun vor opri în toate stațiile ale traseului obișnuit, respectiv Livada Poștei, Teatrul Dramatic și Iuliu Maniu (de pe Strada A. I. Cuza). Graficele de circulație nu vor suferi modificări“, a anunțat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan. 

 

Este de așteptat așadar, ca circulația pe strada Agrișelor să fie restricționată și mâine, dacă ne luăm după anunțul RATBV dar și după experiența care a arătat că SC Compania Apa acordă „cu picătura“ informațiile referitoare la restricții pentru lucrări. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.