Terminalul Aeroportului Brașov rămâne „în aer”. Instanța a amânat din nou procesul deschis de SC Construcții SA Sibiu

Judecătorii Curții de Apel Brașov au amânat   pronunțarea în cazul plângerii depuse de SC Construcții SA Sibiu  împotriva Deciziei Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC), care a decis reevaluarea ofertelor pentru proiectarea și construirea terminalului aeroportului Brașov.



Termenul  judecată a fost 7 august, dată la care instanța brașoveană a amânat pronunțarea pentru data de 18 august. 

Procesul a fost deschis de firma sibiană în data de 12 iulie 2019, iar primul termen de judecată a fost 24 iulie 2019. La data respectivă Curtea de Apel Brașov a amânat judecarea pentru data de 7 august,pentru a da timp avocaților SC Construcții SA Sibiu să formuleze răspuns la întâmpinarea formulată de Consiliul Județean Brașov. 



 Reamintim că licitația pentru proiectarea și construirea terminalului Aeroportului Internațional Brașov a fost lansată la finalul anului trecut și au fost depuse patru oferte. În 13 mai, Consiliul Județean Brașov a stabilit firma câștigătoare, respectiv SC Construcții SA Sibiu. Procedura de atribuire a fost contestată  la CNSC de firma care s-a clasat pe locul al doilea  BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA. În 20 iunie Consiliul  a emis o decizie prin care a dispus revaluarea ofertelor, lucru pe care administrația județeană, iar firma din Sibiu a deschis i acțiune în instanță prin care a solicitat anularea acestei hotărâri. 



Pe de altă parte, Consiliul Județean Brașov a reevaluat cele patru oferte și a stabilit un nou câștigător al licitației, respectiv Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA. Rezultatul a fost contestat de SC Construcții SA Sibiu la CNSC. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.