„Autodenunț“ de bun-simț al unui șofer brașovean: „Imi cer scuze Loganului roșu. (…) M-am simțit ca un cioban, așa că dacă vezi asta, dau o bere“

Un șofer brașovean a atras toată simpatia colegilor de trafic și a brașovenilor, după ce a postat vineri seara online, pe grupul Info Trafic jude Brașov, un mesaj prin care își cere scuze altui șofer, pentru o manevră mai puțin responsabilă pe care a făcut-o în ziua respectivă, intrând într-un sens giratoriu fără să se asigure suficient. 

„Tin sa mi cer scuze Loganului rosu pentru cum m am băgat azi ca prostul în giratoriu la Gemenii. I-am tăiat fața cumva (sincer în gândul meu era blank, am intrat cu o așa indiferență🤦🏾‍♂️🤷🏾‍♂️) dar am accelerat-o tare și nu știu dacă neapărat l-am încurcat. Oricum, m-am simțit așa cioban, așa că în caz că vezi asta, dau o bere😅“, a fost mesajul postat de șofer pe Info Trafic jud. Brașov, un grup de social media cu peste 52.000 de membri care sunt direct legați sau interesați de modul cum se desfășoară circulația auto în județul Brașov. 

Șoferul a mai precizat că nu a fost chiar la limita unui accident, însă s-a simțit prost pentru modul în care a condus în acest sens giratoriu, deranjându-și colegii de trafic: „Nu a fost chiar asa la limita, dar mna, oricum m am simtit nasol🤷🏾‍♂️ Imi cer scuze pentru deranj“.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.