Un șofer din Codlea a încercat vigilența polițiștilor. Le-a prezentat un permis de conducere fals și a încercat să-i convingă că e emis în Italia

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “fals material în înscrisuri oficiale” și “uz de fals”. În acest caz, polițiștii au suspiciuni că un șofer pe care l-au oprit în trafic a prezentat un permis de conducere fals, despre care a spus că ar fi emis în Italia. 

În fapt, la data de 01 august 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autovehicul pe str. Nicolae Bălcescu din mun. Codlea, jud. Brașov, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov. 

Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de către autoritățile din Italia. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, cadrele de poliție au constatat faptul  că permisul de conducere prezentat nu se regăsește în baze, existând suspiciunea că ar fi falsificat, totodată, reieșind faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(foto Arhivă)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.