FOTO. Accident pe DN1 la Ghimbav, după ce 3 TIR-uri au intrat în coliziune. Trafic blocat

Trei TIR-uri au intrat în coliziune azi, în această după-amiază, pe DN1, pe raza orașului Ghimbav, pe direcția de deplasare a spre Făgăraș,  la intersecția cu drumul care merge spre IAR.  Accidentul s-a soldat cu rănirea unuia dintre șoferi, care a și rămas încarcerat, după cum au preciat reprezentanții Inspectoratului pentru Situațiu de Urgență Brașov.

Inițial traficul a fost complet blocat, însă potrivit Info Trafic, la ora 17.00 traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ, pe DN 1 Braşov – Făgăraş, pe raza localităţii Ghimbav. 

„Conducătorul auto al unui autocamion a pătruns pe contrasens, a acroșat o cisternă și apoi a intrat în coliziune frontala cu un alt autocamion. În urma impactului a rezultat o victimă. Polițiștii sunt la fata locului și efectuează cercetări”, a explicat subcomisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov. 

La locul accidentului au ajuns atât echiapaje de prim ajutor ale Serviciului de Ambulanță, cât și echipaje de descarcerare ale SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.