Jandarm din Gruparea Mobilă Brașov, la volan sub influența alcoolului, în timpul serviciului. A fost prins după anunțul la 112 al unui șofer RATBV

Un jandarm din Gruparea Mobilă „Burebista” Brașov a fost depistat aseară sub influența băuturilor alcoolice în timpul serviciului. 

El a fost verificat în urma unui apel la 112 trimis de un șofer de autobuz al RATBv, în  jurul orei 22.30. Șoferul a făcut anunțul după ce l-ar fi sesizat pe jandarm în trafic, pe strada 13 Decembrie, într-o mașină MAI.

Sosită la fața locului, Poliția nu a mai găsit mașina, dar l-a identificat pe jandarm, l-a găsit în unitatea militară, în timpul serviciului, l-a testat și avea o alcoolemie de 0.69 la mie.

Parchetul Militar va stabili dacă într-adevăr plutoneriul adj. șef a și condus autospeciala Grupării Mobile, așa cum a fost sesizat la 112.

„Cazul a fost declinat către Parchetul Militar Cluj Secția Teritorială Brașov. Punem la dispoziția celor care instrumenteaza cazul toate datele necesare, nu toleram comportamente și fapte care aduc atingere onoarei și demnității militare”, a precizat Laurențiu Stoian, purtatorul de cuvânt al  Grupării Mobile de Jandarmi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.