Bookfest revine la Brașov. Întâlnire cu 30.000 de cărți și cu cei mai renumiți scriitori ai momentului, la Aula Universității

Au rămas mai puțin de 10 zile până la ediția aniversară, a cincea, a Salonului de Carte Bookfest Brașov, care va avea loc la Aula Universității Transilvania, între 24 și 27 octombrie 2019.



Timp de patru zile, brașovenii au intrarea liberă la Bookfest, pentru întâlnirea cu circa 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș, Georgeta Moarcăș, Petronela Rotar, Anca Zaharia și Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov.

Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică și până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.



Bookfest Brașov va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.
Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România și librăria „La noi acasă”, sub egida Federației Editorilor din România.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.