Doi copii, de 3 și 4 ani, și un bărbat de 65 de ani au fost atacați de urs în plină zi, în orașul Victoria

Un băiețel de 3 ani a fost rănit de urs în aceeași zonă în care, anterior, duminică, au fost atacați o fetiță de 4 ani și un bărbat de 65 de ani, în localitatea Victoria din județul Brașov, transmite Mediafax. 
Atât fetița, cât și băiețelul au ajuns la centrul medical de permanență din Victoria, fără răni foarte grave, urmând să fie duși la spitalul din Făgăraș.
 

După primul caz, al fetiței atacate, jandarmii au transmis că la 112 au primit apeluri multiple cu privire la prezența unui urs în orașul Victoria.„Din cele relatate un bărbat de 60 de ani, în timp ce ieșea din curtea locuinței, a fost zgâriat de urs. În timp ce alerga, ursul a mai sărit peste un copil de 4 ani, care a căzut și s-a lovit. Ambele persoane au primit îngrijiri medicale. Bărbatul a refuzat alte investigații. S-a deplasat la fața locului cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, de la Sâmbăta, iar ulterior a intervenit și un echipaj de la Făgăraș. Până în momentul de faţă ursul nu a fost localizat“, a transmis IJJ, la ora 15.55. 

 
Cei trei au fost atacați de un urs care a ajuns în localitatea Victoria, în plină zi. Localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului.

Fata se afla împreună cu mama ei în momentul în care a fost rănită. La scurt timp, echipajul a fost solicitat pentru îngrijiri medicale și în cazul unui bărbat, rănit și el tot de urs.Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei trei au fost atacați de urs.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.