O săptămână cu acces limitat la parcarea multietajată de la Spitalul Militar

Parcarea multietajată de la SPitalul Militar „Regina Maria“ va fi parțial închisă până la 26 octombrie, pentru realiarea unor lucrări de întreținere a rampelor de acces și a pardoselilor și pregătirea parcării pentru sezonul de iarnă. Astfel, până la sfârșitul acestei săptămâni, accesul în parcare se va închide, parțial, în două etape.



În prima etapă, până la ora 24 octombrie, ora 7.00, se vor face lucrări la parter și la cele patru niveluri de la subsol, iar în aceste condiții nu vor putea fi utilizate aproximativ 200 de locuri, accesul spre parcare din str. Pieții fiind blocat. Persoanele care dețin un abonament vor putea utiliza cele 106 locuri + 4 locuri pentru persoanele cu dizablități, cu intrare din str. Pictor Pop.

Pentru cei care nu dețin un abonament, în această perioadă, locurile din parcarea multietajată nu vor fi accesibile.

„În cazul în care vor fi situații când persoane cu abonament vor fi în imposibilitatea de a parca, din cauza lipsei locurilor de parcare, perioada de valabilitate a abonamentelor va fi prelungită cu numărul de zile corespunzator perioadei în care nu au putut utiliza aceste locuri“, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.



În a doua etapă, între 24 octombrie, ora 7.00 și 26 octombrie, ora 7.00, lucrările se vor derula la nivelurile I și II și la etajul tehnic, fiind blocat accesul dinspre str. Pictor Pop. În această perioadă, pe cele aproximativ 200 de locuri de parcare, vor avea prioritate persoanele care dețin abonament, iar ceilalți vor putea parca în funcție de numărul locurilor rămase libere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.