Pistă de acrobații pe bicicletă, sub Tâmpa, lângă locul de joacă de pe Aleea Brediceanu

Locul de joacă de pe Aleea Tiberiu Brediceanu a fost extins cu o pistă dedicată pasionaților de acrobații pe bicicletă (dirt park). Amenajarea a fost făcută de către Asociația Club Sportiv NH Bike, cu sprijinul primăriei. Lucrările au început în luna august. Ele au fost sponsorizate de asociație și realizate de Trail Bros SRL. Pista, construită din pământ, a fost deschisă ieri seară, în prezența primarului George Scripcaru, anunță Primăria Brașov, într-un comunicat de presă. 



Pista are două trasee, unul de începători și unul pentru nivel intermediar și avansat, șapte rampe pentru sărituri și, potrivit Asociației, în acest moment este printre cele mai avansate locuri de acest gen din România.

„Cred că este un exemplu bun, care poate fi preluat și de alte structuri asociative sau grupuri de prieteni care pot să vină cu propuneri, iar noi sprijinim asemenea inițiative. Este un exemplu de bună-practică, se adresează unei categorii speciale de tineri care pot utiliza acest loc pentru a-și demonstra calitățile acrobatice și pasiunea pentru bicicletă, și în acest fel răspundem unor necesități pe care ei le au. Am găsit această soluție împreună cu asociația NH Bike, care s-a ocupat de acest proiect împreună cu primăria, și cred că am făcut o treabă bună aici, care poate fi extinsă sau completată cu alte lucruri. Dacă vom avea un feed-back bun, putem să extindem acest proiect fie aici, fie în alte locuri din oraș.“, a spus primarul, conform comunicatului de presă. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.