Protecția Consumatorilor Brașov, control la Autogara Codreanu. Călători care trebuiau să plece la Focșani au fost lăsați în gară

Călătorii care trebuiau să plece azi de la Brașov spre Focșani cu o cursă a unui transportator privat brașovean și-au anulat plecarea din cauza autobuzului care a avut unele probleme tehnice.

La sesizarea călătorilor, pe fir a intrat Protecția Consumatorilor Brașov care a verificat cele transmise de oamenii rămași la Brașov deși unii aveau deja bilete plătite. 

Aceasta este o nouă verificare făcută la acest transportator, de către Protecția Consumatorului. 

„Ca urmare a unor sesizări s-a desfășurat o acțiune de control la autogara Codreanu de lângă gara brașov unde am constatat că cele spuse de reclamanți se confirmă, respectiv o cursă către Focșani a fost anulată deoarece se pare că autobuzul s-a stricat iar firma de transport nu a avut posibilitatea să îl înlocuiască, am solicitat documente doveditoare în acest sens, iar luni trebuie să prezinte agentul economic la instituția noastră pentru a verifica toate aceste documente”, a declarat Sorin Susanu, comisar-șef al Comisiariatului Regional de Protecția Consumatorului Brașov. 

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.