VIDEO. Barna, așteptat cu lăutari și cu o melodie rescrisă pentru el, cu putin timp înainte de a ajunge la Brașov, alături de Dacian Cioloș

Foto: turnulsfatului.ro

Prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost întâmpinat la o întâlnire electorală din județul Arad de o formație de muzică populară, care a rescris pentru el melodia „Cântă cucu-n Bucovina”. „Aici este sărbătoare / Fiindcă USR-ul are / Pe Dan Barna invitat / Mai de seamă candiat”, i-au cântat lăutarii lui Dan Barna.

Intâlnirea a avut loc sâmbătă, cu o zi înainte de cea anunțată pentru venirea la Brașov a liderilor USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Prezidențiabilul a avut parte se acest cântec la Sântana, in Arad.

Melodia cântată lui Dan Barna:

„Aici este sărbătoare / Fiindcă USR-ul are / Pe Dan Barna invitat / Mai de seamă candiat / Susținut de sântăneni / Să ajungă-n Cotroceni / Să ne aducă de toate / Și cinste și demnitate / E Dan Barna, știe oricine / Pentru mine, pentru tine / Alianța îl susține / Știe că are pe cine / Este harnic, implicat / De români interesat / Toată țara îl susține /Pe Dan Barna președinte”.

“Mulţumim, Doamne ajută! Să fie într-un ceas bun!” spune interpretul la finalul melodiei, în timp ce lumea din sală aplaudă și strigă „Barna președinte”.

În aplauzele celor aflați în sală, Dan Barna a mers la scenă și a dat mâna cu lăutarii.


 

Azi Dan Barna și Dacian Cioloș se vor afla la Brasov pentru o întâlnire cu membrii alianței, la sala Europa a Hotelului Aro, de la ora 12.00, și apoi cu cetățienii, pe strada Republicii (ora 15.30) și Parcul Noua (ora 17.00).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.