200.000 lei, costul ornamentelor luminoase de sărbători din centrul Brașovului. Cum se vor acoperi cheltuielile

Iluminatul de sărbători din centrul Brașovului va costa aproximativ 200.000 de lei, a anunțat Primăria Brașov. Deocamdată municipalitatea și firma care asigură iluminatul public în Brașov, Flash Lighting, negociază „împărțirea notei de plată”.  



„Încă suntem în discuții cu Flash Lighting pentru a stabili cât pot ei acoperi din aceste costuri și cât va fi suportat din bugetul local”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Comparativ, conform publicației sibiene Turnul Sfatului, în Sibiu, costul estimat pentru iluminatul festiv este de 1,4 milioane de lei,  iar amplasarea acestor ornamentelor luminoase este realizată de Energotehnica SRL, în cadrul contractului de întreținere a iluminatului public din oraș.



La Brașov, de ieri a început montarea luminițelor de Crăciun pe străzile din centrul istoric, pentru ca până la sfârșitul lunii să fie montate și pe brazii din cele patru piețe publice, Piața Sfatului, Piața Unirii, Piața Sf. Ioan și Piața Enescu. Ca și anul trecut, startul pentru ,,Brașov, oraș din poveste” va fi dat pe 1 Decembrie, când este și Ziua Națională a României.

Detalii despre tema aleasă le pentru decorarea orașului în acest an, AICI.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.