Șef nou la Prefectura Brașov. Lista scurtă a reprezentanților Guvernului în teritoriu

Odată cu schimbarea Guvernului, Executivul își va modifica și conducerile unora dintre structurile din teritoriu, iar primele pe listă sunt prefecturile.



La Brașov, mandatul lui Marian Rasaliu pare că se va finaliza în aceste zile, iar potrivit unor surse, pe lista scurtă a posibililor înlocuitori s-ar afla Adriana Donțu. Ea a mai ocupat funcția de prefect al Brașovului, în perioada Guvernului Tăriceanu, iar ulterior a fost angajată în mai multe funcții publice, la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA) sau la Direcția Generală a Finanțelor Publice Brașov. De altfel, Adriana Donțu face parte și din corpul înalților funcționari publici. 



Un alt nume vehiculat, pentru reîntoarcerea la Prefectură este cel al lui Ciprian Băncilă, șeful Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, care a mai fost prefect în perioada Guvernului Cioloș. 

Dacă Rasaliu este la un pas de plecare, potrivit unor surse se pare că al său coleg, subprefectul Adrian Folea, ar putea rămâne pe poziție. Râșnoveanul Adrian Folea a ajuns la Prefectura Brașov venind de la conducerea APIA.



Pe de altă parte, Gabriel Andronache, deputat al PNL Brașov al cărui nume a fost vehiculat pentru postul de secretar general al Guvernului, a refuzat oferta, dorind să-și ducă până la capăt mandatul din Parlament. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.