La loc comanda! RATBV nu va ajunge la Codlea, Râșnov, Prejmer și Feldioara din 3 decembrie 2019

Autobuzele RATBV nu vor mai ajunge în localitățile Codlea, Râșnov, Prejmer și Feldioara din 3 decembrie 2019, anunțul fiind făcut miercuri, de directorul Asociației Metropolitane de Transpot Brașov, Aurelian Danu.  



„În momentul de față, excludem data de 3 decembrie, pentru introducerea transportului metropolitan”, a declarat Danu. 

Acesta a reamintit că asociația a depus toate docmentațiile la Consiliul Concurenței și așteptăm obținerea avizului. „Din momentul în care primim acest document, putem face un calendat efectiv de implementare, care să țină strict de autorităților locale din Zona Metropolitană în care va operat RATBV, pentu a definitiva procedura administrativă și a deveni operațional transportul. Având în vedere că noi estimăm ca până la sfârșitul lunii  noiembrie să primim avizul și ținând cont de faptul că este necesară convocarea consiliilor locale, pentru a mai aproba niște acte normative, excludem data de 3 decembrie pentru introducerea transportului metropolitan”, a explicat reprezentantul asociației. 



Reamintim că până miercuri, Asociația Metropolitană de Transport Metropolitan Brașov nu a făcut nici un anunț în acest sens, nici că vor fi introduse noi linii, nici că nu vor fi, iar lipsa de comunicare din partea asociației a fost reclamată de un edil din județul Brașov.   

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.