Restricție de circulație în intersecția „Trei alimentare“, pentru o săptămână

Primăria Brașov anunță că va fi închis accesul în sens giratoriu Calea București – Zizinului – Toamnei – 15 Noiembrie pentru autovehiculele care circulă pe direcția str. Zizinului spre Calea București si cele de pe Calea București care efectuează manevra de întoarcere pe Calea București, în sensul giratoriu.



Începând de marți, 26 noiembrie, ora 8.30, pentru efectuarea unor foraje necesare realizării studiului geotehnic, în cadrul contractului pe care Municipalitatea îl are cu SC Bridge Consult pentru realizarea studiului de fezabilitate de amenajare a acestei intersecții, accesul autovehiculelor care circulă pe direcția Zizinului-Calea București, precum și a celor de pe Calea București care efectuează manevra de întoarcere va fi restricționat.

„Aceste restricții vor dura aproximativ o săptămână. Circulația pe direcția 15 Noiembrie – Zizinului și Calea București sau Zizinului – Toamnei nu va fi afectată. Menționăm că în cadrul contractului pentru soluțiile de reamenajare a acestei intersecții, proiecul trebuie să conțină și o propunere de amenajarea a unui pasaj denivelat“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.