Roxana Mînzatu demisionează de la conducerea PSD, alături de alți vicepreședinți, ca să forțeze schimbarea în bloc a liderilor partidului

Roxana Mînzatu, vicepresedinte al filialei PSD Brașov, dar și Gabriel Zetea si Marian Oprişan şi-ar fi anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinţi la nivel național ai PSD în şedinţa CEx a partidului, care a avut loc azi.



Inainte de ședință, Roxana Mînzatu declasare că este dispusă să renunțe la funcția sa de conducere dacă i-o vor cere colegii.

De asemenea, Dragoş Benea ar fi demisionat şi el din poziţia de vicepreşedinte, după ce o parte dintre social-democraţii prezenţi la CEx au solicitat demisia acestora, au adăugat sursele citate.

Au demisionat, de asemenea, unul câte unul, vicepreședinții Paul Stănescu, Gabriel Mutu, Carmen Dan și Dan Nica, precum și secretarul Mihai Fifor, astfel că potrivit HotNews.ro, până la ora 22. 15 își depuseseră deja mandatul opt din cei 16 vicepreșendinți, în încercarea de a schimba în bloc conducerea partidului.



Imediat după aceste aceste demisii, Lia Olguța Vasilescu, fost ministrul al Muncii, i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă în CEx.

De altfel, întreaga ședință la vârf, de azi, a PSD a fost una tensionată cu mulți lideri care au părăsit sala. Asta după ce ieri Viorica Dăncila acceptase să renunțe la funcția de președinte PSD (poziție vizată de deputatul Marcel Ciolacu), iar azi s-a răzgândit. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.