Un indicator de orientare care mai mult dezorientează, în zona str. Titulescu. Celor care au montat un panoul le-a „scăpat“ un mic detaliu

dav

Până la jumătatea lunii decembrie, pe strada Nicolae Titulescu din Braşov sunt instituite restricții de circulație, ca urmare a lucrărilor de modernizare a rețelei de alimentare cu apă potabilă. Pentru a nu apărea probleme, beneficiarul investiției, Compania Apa din Brașov, derulează și o campanie de informare cu privire la lucrările pe care le realizează și la restricțiile care se impun. 



În plus, în paralel, șoferii sunt avertizați despre restricții și cu ajutorul unui indicator montat pe bulevardul 15 Noiembrie, înainte de intersecția cu strada Nicolae Titulescu.

Intenția montării unui astfel de indicator este bună, însă ca de obicei, practica ne omoară! Mai exact, panoul în cauză a fost montat răsturnat. Din modul în care este așezat panoul, poți lesne înțelege că te afli pe strada Castanilor și căla stânga o poți lua pe Bd. 15 Noiembrie, dar nu și pe str. Nicolae Titulescu.   În aceste condiții, un șofer care nu cunoaște zona, poate  fi derutat și dezorientat. Ce e drept, i se aduce la cunoștință că pe strada Nicolae Titulescu e accesul interzis, însă, pentru orientare este mult mai utilă o aplicație online.

Reamintim că până în prima jumătate a lunii decembrie, Compania Apa Brașov va realiza lucrări de schimbare a conductei de apă de pe strada Nicolae Titulescu, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.