VIDEO. O asociere de trei firme din Transilvania va face balizajul Aeroportului de la Ghimbav. Consiliul Județean Brașov a semnat azi contractul de 64,6 milioane lei

Consiliul Judeţean Braşov a semnat miercuri contractul  pentru proiectarea şi execuţia balizajului şi construcţiile aferente etapei a III-a a Aeroportului Internaţional Braşov Ghimmbav cu asocierea Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG SRL, SC Societatea de Constructii Napoca SA şi SC Construcţii SA.  Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Brașov, valoarea totală a contractului este de 55,124 milioane lei, fără TVA. (65,598 milioanel lei cu TVA).

Proiectarea și execuția construcțiilor și instalațiilor balizajului totalizează 18.749.156,84 lei, fără TVA și sunt prevăzute 3 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice, 3 luni pentru execuția lucrării și o perioadă de garanție de 60 luni. Valoarea proiectării și execuției amenajării benzii pistei este de 36.375.688,76 lei fără TVA, iar pentru realizarea documentațiilor tehnice vor fi alocate 3 luni, execuția propriu-zisă a lucrării va dura 8 luni, iar garanția va fi tot de 60 de luni.



 
Subcontractanții  Asocierii Electrogrup – Electroprecizia AG sunt Viarom Construct, care urmează să subcontracteze 57% din execuția lucrărilor la banda pistei, SC Tractebel Engineering SA, care va prelua 4% din proiectarea sistemului de balizaj și din proiectarea benzii pistei, și SC COL- AIR Trading SRL, care se angajează să realizeze 26% din execuția instalării sistemului de balizaj.
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.