VIDEO. Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, le ieșirea de la urnă: „Am votat pentru un Brașov european și modern”

Președintele PNL, Adrian Veștea la Colegiul Național Aprily Lajos în jurul orei 12.00, fiind însoțit de mai mulți liberali brașoveni, printre care Ionuț Drăguțu, Sebastian Rusu, Dragoș Crăciu sau Vasile Ungureanu.

După ce ce a votat, Adrian Veștea a declarat că „la fel cum am făcut în urmă cu două săptămâni, a votat pentru o Românie normală, modernă, europeană. Am votat pentru un Brașov european și modern”. De asemenea, Adrian Veștea i-a invitat pe brașoveni să iasă la vot, afirmând că acesta  „este un drept pe care l-am câștigat cu greu și cred că este de datoria noastră să îl exercităm”. 

Nu în ultimul rând, președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, s-a arătat mulțumit de prezența la vot.  . „Am văzut mai multe statistici și am toată convingerea că românii și brașovenii sunt mobilizați. Am observat că față de primul tur numărul de alegători a crescut cu 0,8%.Acest lucru mă bucură și îmi dă speranța că la sfârșitul zilei vom avea un număr mai mare de persoane care și-au exercitat dreptul la vor”, a încheiat Veștea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.