FOTO&VIDEO. Policlinica Spitalului Clinic de Copii Brașov, complet renovată. Anul viitor urmează și dotarea cu echipamente de ultimă generație

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Copii Brașov îi primește pe micuții pacienți cu o față nouă. 

Lucrările de reparații la cele 14 cabinete cu specialitățile medicale existente și în spital au fost finalizate după patru luni în care s-a intervenit pe zone, pentru a nu afecta activitatea medicilor.

În acest timp s-au făcut igienizări și zugrăveli și s-au modernizat toate instalațiile electrice și sanitare.

 

Lucrările au costat peste 523.500 de lei, bani alocați de Consiliul Judetean Brașov, iar odată cu ele ambele „porți de intrare” în spital oferă acum cele mai bune condiții pentru preluarea pacienților.

„In urma cu două săptămâni am finalizat lucrarea de extindere și modernizare a unității de primiri urgențe a spitalului nostru, iar acum și aceste lucrări de reparații și igienizări pentru ambulatoriu. Aici s-a lucrat patru luni, timp in care s-a intervenit etapizat, astfel încât activitatea medicală să nu aibă de suferit. Putem spune că în acest moment, ambele porți de intrare în spital- UPU și ambulatoriul, oferă cele mai bune condiții, pe de o parte pentru urgențe, iar pe de altă parte, pentru pacienții care vin la consultații de specialitate”, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, dr. Liviu Muntean.

Anul viitor, ambulatoriul de specialitate va intra intr-un proiect de dotare cu echipamente de specialitate, printr-un Program cu finanțare europeană, a anunțat Consiliul Judetean Brașov. 

 

În altă ordine de idei, s-au finalizat şi reparaţiile la centrala termică a spitalului, al căror cost a fost de 86.000 lei, iar până la 31 decembrie urmează să se încheie lucrările la secţia Pediatrie I (reparaţii şi igienizare la Compartimentul de neonatologie, a căror valoare este de 689.000 lei), la Spălătorie (reparaţii şi dotare cu maşini de spălat performante, practic aceasta fiind înnoită în totalitate în urma unei investiţii de 285.000 lei), precum şi lucrările de amenajare a sălilor de curs pentru studenţi şi a Biroului de Management al Calităţii, care se ridică la suma de 150.000 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.