Garda de Mediu Brașov a identificat sursa mirosului urât din oraș. Dar degeaba, pentru că nu poate lua nicio măsură

După mai multe zile în care  Garda de Mediu și-a trimis comisarii „după miros” pentru identifica sursa izurilor ce au provocat mare disconfort brașovenilot, a venit și concluzia. 

Din declarațiile șefului Gărzii de Mediu Brașov, Mircea Paraschiv, se pare că mirosurile urâte care s-au resimțit zilele trecute în mai tot orașul au fost provocate de o acțiune de fertilizare a unui teren agricol din zona Tractorul. 



Mai exact, este vorba despre o suprafață de aproximativ 10 hectare din vecinătatea sediului Jandarmeriei Braşov, pe care a fost împrăştiat fertilizator natural („gunoi de grajd”). De altfel, în momentul în care au ajuns în zonă, comisarii de mediu au si identificat utilaje agricole care făceau fertilizarea. 

În ciuda constatărilor, Garda de Mediu nu poate lua măsuri, în speță nu poate aplica proprietarului terenului vreo amendă. Și asta pentru că nu există in România vreo lege care să interzică fertilizarea cu gunoi de grajd, oricât de împuțit ar fi acesta.

1 Comentariu

  1. Asta-i vrăjeală pentru uzul oligofrenilor, din serialul „Poluarea cu grătarele de mici de la Ceasu Rău” lansat de analfabeul penal George Scripcaru.
    Alminteri se știe că mirosurile pestilențiale din Brșovul scripcăresc sunt de două feluri:
    1. mirosul din cartierele Florilor și Craiter de la gropile de gunoi neconforme,
    2. mirosul de căcat din centru și de pe str. Lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.