PSD pune condiții pentru a vota Hotărârea de CL privind achiziția de servicii juridice pentru Corona Brașov

Dacă nu mai este o surpriză pentru nimeni politizarea subiectului Corona și solicitările de demisie ale președintelui Liviu Dragomir, PSD Brașov cere, mai nou, demisia întregului staff al echipei, pornind de la  antrenor principal, antrenor secund, medic, maseur, organizator de competiții, președinte de secție,director sportiv și președinte de club. De altfel, Organizația municipală a PSD pune unele condiții pentru ca mâine să voteze proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prin care Municipalitatea să achiziționeze servicii de consultanță juridică pentru reprezentarea în instanță a clubului, iar demisia conducerii și a întregului staff este una dintre ele.



Președintele PSD Brașov, Lucian Pătrașcu a declarat că aleșii social-democrați, deși sunt de acord că este nevoie de aceaste servicii juridice de reprezentare, vor vota doar dacă vor vedea pe masă demisiile pe care le-au cerut.

„Dacă până mâine (azi, n.red) își dau demisia, votăm punctul 36 de pe ordinea de zi (cel care prevede achiziția de servicii juridice pentru CSM Corona, n.red), pentru ca banii publici să fie folosiți  în încercarea de a spăla imaginea clubului și a sportivelor. Dacă nu, nu. Pe de altă parte, dacă primarul girează în continuare această conducere, trebuie să își dea și el demisia“, a declarat Pătrașcu.

Pe de altă parte, PSD a anunțat că a întregistrat o adresă la Curtea de Conturi, solicitând o misiune de audit la CSM Corona, „cu privire la banii cheltuiți pe procedurile medicale utilizate până acum“.



În plus, social-democrații vor și o comisie specială a Consiliului Local, formată în funcție de procentul pe care fiecare partid în are în Deliberativul local, care să verifice activitatea clubului. Întrebat la ce activitate se referă atunci când cere o astfel de verificare din partea unei comisii speciale formate din consilieri locali, Pătrașcu a declarat că „la tot“. Adică și la cea financiară, ce ține de venituri, cheltuieli și achiziții, și la cea juridică, ce ține de contracte. Despre o verificare a activității sportive, Pătrașcu a spus că „aceasta s-a văzut cu ochiul liber până acum, în performanțele obținute“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.