FOTO. Bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Brașov, răsfățați „ca la salon“ de elevii care se pregătesc să devină profesioniști în coafură și igienă

Elevii claselor de estetică de la Colegiului Tehnic „Maria Baiulescu“ au vizitat luni Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Noua și căminul pentru persoane fără adăpost de pe strada Zizinului, ambele aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov, pentru o întâlnire cu beneficiarii celor două instituții.

Elevii, care sunt viitori profesioniști în coafură și igienă,  le-au oferit beneficiarilor centrelor, sfaturi de întreținere a părului și a scalpului și servicii gratuite de frizerie și coafură.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Brașov spun că este o colaborare așteptată de mai multă vreme și de către vârstnicii din centre dar și de către elevi, fiecare dintre ei având de câștigat din această activitate comună. Vârstncii au fost „răsfățați ca la salon“, după cum au recunoscut chiar ei, în timp ce elevii au plecat cu experiență nuouă dar și cu povești de viață spune chiar de cei pe care i-au întâlnit, și mulțumiri din partea celor cărora le-au oferit servicii gratuite. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.