Bărbat reținut la Brașov, după ce a făcut mai multe tranzacții de pe un card bancar furat

Polițiști Secției 1 Brașov au reținut un bărbat în vârstă de 48 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Un tânăr din Brașov a sesizat Poliția după ce portofelul în care se aflau documente, bani și un card bancar i-ar fi dispărut. Ulterior, de pe cardul bancar pierdut au fost făcute mai multe operațiuni financiare, fără acordul său.  

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la faptul că portofelul în care se afla o sumă de bani, documente de identitate, precum și un card bancar, i-ar fi dispărut în timp ce se deplasa pe raza municipiului Brașov, cu un autoturism care funcționa în regim taxi. Ulterior acestui fapt, de pe cardul bancar au fost efectuate tranzacții bancare de la trei societăți comerciale.  În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei, iar la data de 17 ianuarie  a.c., pe baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, au expolicat polițiștii Secției 1. 

Cercetările continuă ăntr-un dosar penal intrumentat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.