Crimă în Colonia Metrom. Un tânăr de 16 ani și-a ucis prietenul într-o clădire dezafectată

Foto arhivă

Un adolescent de 16 ani din Săcele este cercetat pentru omor, după ce și-a înjunghiat mortal un prieten de pahar, acum două nopţi. Crima a avut loc într-o clădire dezafectată din zona Metrom, acolo a fost un chef cu mult alcool. În aceeaşi altercaţie, băiatul a atacat cu cuţitul şi un alt amic, care a fost internat în stare gravă la spital cu răni la cap.

„Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori, pentru omor și lovire și alte violențe. Victima care a supraviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe”, a declarat Vlad Teodorescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.



Victima care a fost ucisă a primit mai multe lovituri de cuțit în piept și a decedat pe loc. Clădire dezafectată în care a avut loc crima a funcţionat pe vremuri ca grădiniță a Uzinei Metrom. De câțiva ani, între zidurile părăsite s-a adăpostit o familie de romi, iar scandalurile se ţin lanţ. Potrivit monitorulexpres.ro, locuitorii din zonă spun că au sesizat de mai multe ori autorităţile despre pericolul pe care îl prezintă grupul suspect aciuat în fosta clădire a grădiniţei, dar măsuri reale nu au fost luate până acum. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.