Criminalul din Tractorul care şi-a ucis mama cu cruzime va sta închis în următoarele 30 de zile

Judecătorul de drepturi de la Tribunalul Braşov a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului care ieri şi-a ucis cu cruzime mama, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a solicitat azi arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, cu cruzimi, prevăzută de art.189 alin.1 lit. h Cod Penal cu aplicarea art.199 alin.1 Cod Penal.

„Ca stare de fapt se reține că în dimineaţa zilei de 06.05.2020, la domiciliul familiei J din mun. Braşov str. (…), numita JM ar fi fost ucisă de fiul acesteia – inculpatul JGG. Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit (aproximativ 26). De asemenea JGG i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei JM de la încheietura cotului şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului, probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul. În cauză s-a stabilit termen al data de 07.05.2020, aproximativ la orele 15,15-15,30, ședința urmând să fie organizată prin videoconferință”, se arată într-un comunicat al Tribunalului Braşov. 

Crima s-a produs ieri după-amiază într-o locuinţă de pe strada Aluminiului din Braşov, echipajele de poliţie fiind alertate prin numărul de urgenţă 112. Echipajul UPU-SMURD ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe femeia lovită cu bestialitate de fiu. 

Se pare că bărbatul a avut intenția de a scăpa de cadavru, intrecât procurorii apun ca el ar fi incercat să îi secționeze brațele. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit victima într-o baltă de sânge și pe agresor liniștit, pregătit să se predea fără să opună rezistență.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.