Expoziție de păsări și animale mici în rasă pură, la Colegiul Național „Doamna Stanca“ din Făgăraș

Iubitorii de păsări și animale sunt așteptați în acest week-end la Făgăraș, în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“ pentru avedea sute de găini de rasă purtă, porumbei, iepuri, gâște de Toulouse, rațe Rouen sau diferite rase de curci.



„Expoziția de păsări și animale mici în rasă pură“, organizată de Asociația crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului” se desfășoară în perioada 10 – 12 ianuarie 2019. Pentru copii, intrarea este liberă, iar adulții vor plăti un bilet de 5 lei. 

 „Expoziția a ajuns la cea de-a treia ediție și avem în jur de 400 de exponate, dintre care 270 de găini de rasă, porumbei de rasă, 72 și 42 de iepurași. În momentul de față, ele se jurizează de către arbitrii competenți, pentru a face acest lucru, la păsări, iepuri și porumbei evident. Așteptăm cu încredere și nerăbdare titlurile de campioni, să vedem care e cea mai frumoasă găină, cel mai frumos iepuraș și cel mai frumos porumbel, după care mâine seară se vor decerna premiile câștigătorilor. Suntem în jur de 33 de membrii ai asociației care am expus și sperăm să ni se alăture în curând și alți crescători e animale în rasă pură din zona Țării Făgărașului. Am început de la un număr de 10 și iată că de la an la an ne înmulțim“, a declarat Adrian Ioan Trîmbițaș, presedintele Asociației crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”.



Sâmbătă, expoziția este deschisă între orele 8.00 și 18.00, iar duminică, între 8.00 și 14.00. Cei care nu vor să plece cu mâna goală de la expoziție pot cumpăra unele exemplare. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.