Moarte cumplită pentru bătrâna ucisă în weekend, în casa sa din Bartolomeu

Bătrâna din Bartolomeu care a fost în găsită moartă în weeekend, în casa sa din strada Ioan Huniade,  a avut parte de un sfârşit sângeros. Principalul suspect i-a aplicat victimei, mai întâi, o lovitură foarte puternică în cap, cu un obiect contondent, provocându-i o fractură deschisă. Victima a căzut, iar inculpatul a scos un cuțit și cu o cruzime greu de imaginat i-a aplicat apoi 40 de lovituri, în diverse zone ale corpului, pornind din zona posteriorului, spre abdomen și torace, în zona gâtului, dar și pe mâini, spun procurorii. Toare aceste lovituri au condus la decesul victimei, au explicat anchetatorii în referatul cu propunerea de arestare a suspectului.



Tribunalul Brașov a acceptat propunerea procurorilor și a emis, pe numele inculpatului, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzația de ,,omor”.

 

„La data de 26 ianuarie 2020, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, care a admis propunerea procurorilor. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în ziua de 25.01.2020, în jurul orelor 14:00, inculpatul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a pătruns fără drept, prin escaladarea porţii, în curtea unui imobil situat în mun. Braşov, str. Ioan Huniade, unde a distrus mai multe obiecte, acţiuni care probabil au alertat-o pe victima, o femeie de 87 de ani, care a ieşit în uşa casei sale. În acest context, inculpatul a lovit victima cu un obiect contondent după care i-a aplicat câteva zeci de lovituri de cuţit victimei căzute, ceea ce a i-a cauzat moartea. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, semnat de procurorul Adrian Aldea, purtător de cuvânt al instituţiei. 



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.