Rucsac cu bani uitat într-o benzinărie, recuperat de Poliția Locală Făgăraș

O femeie din județul Vrancea a alertat autorităţile, după ce și-a uitat rucsacul în care se aflau mii de euro și documente, într-o benzinărie din municipiul Făgăraș. Pățania ei a avut u final fericit, rucsacul fiind recuperat, cu tot cu bani. 

Întâmplarea s-a petrecut săptămâna trecută, când femeia din Focșani, aflându-se în tranzit prin județul Brașov, a oprit în benzinăria OMV Făgăraș, în jurul orelor 21:30, pentru mici cumpărături. La plecare, ea și-a uitat rucsacul acolo. Imediat ce a realizat că nu mai are geanta, ea a sunat la Poliția Locală.

„La data de 10.01.2020, în jurul orei 22:40 am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș, de către o cetățeancă cu domiciliul în localitatea Focșani, care sesiza faptul că, aflându-se în tranzit prin localitatea noastră, a oprit în stația OMV Făgăraș în jurul orei 21:20 pentru mici cumparaturi. La plecare aceasta uitându-și un rucsac de dama în care avea mai multe documente (carte de identitate, pașaport, permis de conducere, carduri bancare) precum și o importantă sumă de bani (aprox. 3.200 euro). Ne-am deplasat în stația OMV unde am găsit rucsacul, ridicându-l pe baza de proces verbal, am anunțat telefonic persoana căreia îi aparțineau bunurile pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale Făgăraș pentru a putea intra în posesia acestora. În jurul orei 01: 30 persoana s-a prezenta la sediul Poliției Locale Făgăraș unde i-au fost restituite toate bunurile, mulțumindu-ne pentru promtitudinea și ajutorul acordat“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Făgăraș.

Nu e prima dată când polițiștii din Făgăraș au parte de o întâmplare de acest fel.  Anul trecut o geantă plină cu bani , acte și chei de mașina a fost găsită într-o benzinărie Rompetrol de la ieșirea din Făgăraș spre Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.