Uniți sub… miros. Dimineață cu iz de sulf în cartierul brașovean Triaj

Brașovenii din cartierul Triaj vor sărbători Mica Unire în „tradiționalul” miros de „nu se știe ce”.  E același iz pe care îl reclamă de mult timp oamenii și a cărui sursa nu a fost găsită până acum de „ogarii de la Mediu”, nici după numeroasele „descinderi” despre care ne-au tot vorbit atunci când le-am cerut socoteală pe această temă.



Poate ca în viitorul apropiat,  cel puțin în ceea ce privește identificarea sursei mirosurilor, situația se va îmbunătăți. Și asta pentru că instituțiilor brașovene care se ocupă de protecția mediului le-au fost promise laboratoare de monitorizare a calității aerului,  atât de către Ministerul Mediului,  cât și de Primăria Brașov.  

Rămâne de văzut însă cănd vor veni aceste laboratoare, știut fiins faptul că de la vorbă la faptă este un drum relativ lung, mai ales în an electoral.



Din păcate, mirosurile ciudate cu sursa neidentoficată nu sunt numai o problema a Brașovului.  Tot în 24 ianuarie Europa FM  anunța ca și gălățenii au probleme de acest gen.  Iar atitudinea autorităților este aceeași: o transmitere a responsabilitătii de identificare și aplicare de măsuri, de la una la alta. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.