VIDEO. Incendiu la o hală de la Carfil Brașov. ISU a deplasat la fața locului și un echipaj pentru accidente chimice, radiologice, biologice și nucleare

Un incendiu a izbucnit în această noapte la parcul industrial Carfil, pentru stingerea lui fiind apelați pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov.



 
UPDATE
Din primele date, se pare că incendiul a pornit de la un aparat lăsat în priza într-un birou, care de altfel a și ars in mare parte.

Pompierii ISU au fost apelați în jurul orei 3.00, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

 

„S-au deplasat la fața locului patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscara, un echipaj CBRN (destinat intervenței în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat – n.a.), un container multirisc, două echipaje SMURD. In urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Exista pericol de propagare și la celelalte hale, dar s-a reusit localizarea incendiului inainte ca acesta ca acesta să se extindă”, a declarat Sfreja.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.