AFI Braşov, de la 1.700 de locuri de parcare promise în 2017, la 1.524 anunţate în mod oficial

Chiar dacă în 12 septembrie 2017, AFI Braşov a anunţat în presă că la mall-ul din centrul civic va amenaja 1.700 de locuri de parcare, în realitate nu s-a pus această problemă.
Mai exact, potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, în documentaţia iniţială pentru obţinerea autorizaţiei de construire, AFI Braşov a anunţat că la centrul comercial din locul fostei uzine Hidromecanica se vor amenaja 1.508 locuri de parcare. În a doua jumătate a anului trecut, AFI a demersurile pentru modificarea temei de proiectare iniţiale. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov o solicitare pentru obţinerea acordului de mediu pentru revizuirea temei iniţiale de proiectare, iar ieri, agenţia a decis emiterea acestui document. De asemenea, dezvoltatorul a depus şi la Primăria Brşaov documentaţia pentru obţinerea unei noi autorizaţii de construire. Conform datelor oferite de reprezentanţii municipalităţii braşovene, în dosarul pentru obţinerea noii autorizaţii sunt prevăzute 1.524 de locuri de parcare.
Practic, din datele Primăriei Braşov nu rezultă că prin documente oficiale AFI ar fi prevăzut pentru mall-ul din Centrul Civic 1.700 de locuri de parcare. Ba mai mult, având în vedere că dezvoltatorul respectă o cerinţă a Primăriei Braşov (care a anunţat că nu emite autorizaţia de construire pentru noul proiect dacă vor fi mai puţine locuri de pacare) cel mai probabil ca primi noua autorizaţie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.