Nicio ofertă pentru închirierea spaţiilor din Gara Braşov. Licitaţia va fi reluată de la preţuri cu 10% mai mici

Licitaţia pentru închirierea unor spaţii comerciale şi a spaţiilor pentru vânzarea biletelor din gara Braşov va fi reluată. La prima procedură, al cărei termen final de înscriere era 6 februarie, nu s-a înregistrat nicio ofertă, după cum a precizat Ioan Pintea, directorul Regionalei de Căi Ferate Braşov.

La această primă licitație a fost invitată să participe inclusiv Primăria Municipiului Brașov, care şi-a exprimat de mai multe ori intenţia de a se implica în modernizarea gării. Chiar și așa, la data limită a licitației, s-au întregistrat zero oferte. 

Licitaţia va fi reluată, tarifele pentru spaţiile scoale la închiriat urmând să scadă cu 10%, aşa cum prevede legislaţia.

Iniţial, la licitaţia lansată în ianuarie, tarifele de închiriere au fost stabilite la 31,23 lei/mp/lună fără TVA, pentru spaţiile comerciale şi 21 lei/mp/lună fără TVA, pentru spaţiile de vânzare biletelor.

Conform anunţului lansat în ianuarie, Regionala CFR Braşov are la dispoziţie spre închiriere un spaţiu de 3.780 de metri pătraţi de spaţii comerciale (inclusiv cele amplasate în cele două corpuri lipite de clădirea principală) şi încă 102,83 metri pătraţi
spaţii de vânzare a biletelor. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.