Căncescu vrea înapoi în Consiliul Județean Brașov, alături de echipa sa „de șoc“. Un partid cu reprezentanți în CJ și CL va susține candidatura sa

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu ar vrea să revină în politica locală după aproape cinci ani în care a făcut un pas în spate din cauza dosarelor penale în care a fost implicat. 



Potrivit unor surse, Căncescu ar fi găsit și o variantă electorală, cu un partid de care să-și agațe candidatura. După ce a cochetat cu ALDE,  după ce a mai urmărit și alte platforme politice, mai nou se pare că Aristotel Căncescu ar vrea să  „resusciteze“ PER alături de un alți doi foști membri ai echipei sale din PNL – Sebastian Grapă și Laura Bratosin, aceasta din urmă exclusă din ALDE după „epurarea“ pusă în aplicarea de Ionică Anuțoiu și Ivan Cismaru.

„Înverzit“ cu această ocazie, Căncescu ar internționa să candideze pentru un  nou mandat de președinte al Consiliului Județean Brașov, mai ales dacă în final votul pentru șefia administrației județene va fi unul acordat în mod direct, de către cetățeni. De asemena, Sebastian Grapă, și el fost consilier județean, ar vrea să revină în CJ, spun sursele noastre. De data aceasta , pe „verde“, după ce a fost roșu de PSD, galben de PNL și roșu-albastru de UNPR. 



Varianta „resuscitată“ a PER ar veni și cu un candidat la Primăria Brașov. Zvonurile spun că fostul ministru de Finanțe din perioada guvernului Boc, Gheorghe Ialomițianu, ar fi fost „întors din drum“, după ce a anunțat că va candida cu susținerea ALDE și va veni și el spre PER, alături de „echipa de șoc“ Căncescu – Grapă – Bratosin, cu toată experiența din administrația județeană.



PER Brașov a rămas un partid „gol“ după ce în 2016 a câștigat 3 locuri în Consiliul Județean și 2 locuri în Consiliul Local Brașov. Ionel Goidescu și Mariana Sebeni-Comșa, consilieri județeni aleși pe lista PER în 2016, au fost excluși, iar cei doi „ecologiști“ din Consiliul Local Brașov au fost ca și inexistenți în acest mandate. Ultimul președinte PER Brașov (prezentat publicului), Cătălin Nămăescu, a fost prezent la PSD, la ultima întrunire a Biroului Politic Județean, când a fost anunțată candidature lui Marian Rasaliu la președinția CJ Brașov, arătându-și toată susținerea față de social-democrați.   

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.