Alianța USR – PLUS  își va anunța candidatul oficial pentru funcția de primar al Brașovului la finalul acestei luni  

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a anunțat vineri, la Brașov, că, încă, nu au fost stabiliți oficial candidații  Alianței USR PLUS pentru alegerile locale din acest an. Cert este că cele două partide vor participa la alegeri cu liste comune de consilieri și propuneri unice pentru funcțiile de primar.

„La nivelul filialelor locale ale ambelor partide se fac analize. Listele finale de candidați vor în urma negocierilor sau a unor competiții interne”, a declarat Cioloș.

În acest moment, pentru funcția de primar al Brașovului USR îl propune pe senatorul Allen Coliban, din partea PLUS Brașov nefiind făcută încă nici o propunere.

De altfel, atât președintele PLUS Brașov, Ovidiu Șuteu, cât și președintele USR Brașov, Irinel Darău, au anunțat că termenul limită pentru stabilirea listelor finale de candidați este luna februarie a acestui an. „Acum suntem în negocieri pentru stabilirea listelor pentru alegerile locale. Avem negocieri atât în ceea ce privește listele pentru localități, cât și pe cea pentru Consiliul Județean Brașov”, a declarat Șuteu. Acesta a fost completat de președintele USR Brașov, Irineu Darău, care a afirmat că „vom găsi o soluție comună în ceea ce privește listele de candidați. Avem un termen limită pe care îl vom respecta. Cert este că la alegerile locale din acest an vom avea liste comune de candidați”.

Președintele PLUS Dacian Cioloș, dar și al grupului Renew Europe din Parlamentul European a venit la Brașov pentru a-și deschide biroul de europarlamentar de pe strada Republicii nr. 31 (la etaj). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.