Dacian Cioloș își deschide primul birou de europarlamentar, la Brașov

Dacian Cioloș, președintele PLUS și al grupului Renew Europe din Parlamentul European, își deschide la Brașov vineri, 7 februarie, primul birou local de europarlamentar. Cu această ocazie eurodeputatul Alianței USR PLUS va fi prezent de la ora 10.00 la sediul din strada Republicii nr. 31. 
 



Acest prim birou al europarlamentarul Dacian Cioloș va fi locul unde oamenii pot discuta despre comunitatea lor, despre viitor și pot adresa întrebări referitoare la soluțiile pe care Parlamentul European le are pentru problemele zonei în care trăiesc. De asemenea, va fi locul în care cetățenii Brașovului pot propune proiecte pentru transformarea Uniunii Europene în contextul deschiderii Conferinței pentru Viitorul Europei.  
„Cetățenii cred în Europa, dar vor și o reformă rapidă prin care să ieșim din viziunea strâmtă a instituțiilor, a birocrației europene. Uniunea Europeană trebuie să vină cu soluții concrete, practice, eficiente pentru beneficiul cetățenilor, răspunzând marilor provocări cu care se confruntă azi Europa, de la schimbările climatice la crearea de noi locuri de muncă, la respectarea statului de drept și a valorilor europene, de la tranziția spre era digitală la migrație și lupta împotriva dezinformării. Conferința pentru viitorul Europei va deschide ușile Uniunii Europene pentru cetățenii care pot veni cu propuneri de îmbunătățire a modului în care funcționează UE. Prin biroul local de la Brașov eu deschid o asemenea poartă pentru comunitatea din centrul României”, spune Dacian Cioloș. 



Începând cu ora 14:00, va avea loc consultarea organizată de deputatul european Dacian Cioloș cu reprezentanții mediului de afaceri, asociațiilor profesionale, grupurilor de specialiști și ai organizațiilor societății civile. Vor fi discutate acțiunile din primele luni de mandat pentru europarlamentarii USR PLUS, oportunitățile deschise pentru România prin Pactul Ecologic European – asigurarea calității vieții și dezvoltare durabilă, tranziția către energie curată, conservarea biodiversității și protecția mediului, turism și agroturism dar și agenda digitală.
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.