Parcare subterană cu 450 de locuri, în Centrul Civic din Brașov, completarea Primăriei pentru viitorul mall?

O parcare subterană cu peste 400 de locuri ar putea apărea în Centrul Civic. Anunțul a fost făcut azi, în timpul prezentării publice a bugetului pe anul 2020, de către primarul George Scripcaru.

„Parcarea ar urma să aibă o capacitate de 450 de locuri și va fi amenajată în zona Finanțelor publice. Proiectul este într-un stadiu destul de avansat în ceea ce privește documentația. În acest fel vom rezolva necesarul de locuri de parcare din zona respectivă. Fac acest anunț pentru ca unii să nu mai facă subiect de campanie electorală din ceea ce înseamnă AFI. La mall merg toți și nu cred că poți să oprești pe cineva să meargă acolo. Noi ne ocupăm de găsirea unei soluții față de ce este acum. De asemenea, pentru zona respectivă avem și o soluție pentru traficul rutier”, a anunțat Scripcaru, lăsând să se înțeleagă că în zonă în centrul civic va apărea și un nou sens giratoriu, pentri fluidizarea traficului.

Cu aceeași ocazie, primarul a amintit și de amenajarea unor pasaje subterane care să facă legătura între Gară și Bulevardul Victoriei, cu atât mai mult cu cât zona din fața gării va fi reamenajată, cu tot ceea ce înseamnă terminal de transport public.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.