Șoferi drogați pe străzile din Brașov! Polițiștii i-au oprit în trafic și i-au testat

Polițistii din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Infracțiunile au fost constatate duminică, 9 februarie, în două cazuri diferite.

În primul dintre ele, în jurul orei 16.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani din Brașov, care conducea un autovehicul pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Brașov. Existând suspiciuni că bărbatul ar fi consumat substanțe psihoactive, polițiștii au făcut testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Nu a fost singurul caz de sofer care a ales să conducă sub influența substanțelor psihoactive. La aceeași dată, în jurul orei 20.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 24 ani din București, care conducea un autovehicul pe strada Calea București din Brașov. Același test a ieșit pozitiv, arătând că tânărul consumase substanțe interzise.

Ambii șoferi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în corp. Pe lângă amenzi, ei riscă să rămână fără permis.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.