9 medalii pentru România, la Campionatele Balcanice de atletism. Brașoveanca Adina Cîrciogel, printre medaliați

România a cucerit 9 medalii, duminică, la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori indoor de la Istanbul, dintre care 3 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz.

Brașoveanca Adina Cîrciogel se află printre sportivii medaliați, după ce a obținut locul al treilea cu ștafeta feminină de 4×400 metri. Atleta din Brasov a fost la un pas de podium și în proba de 400 de metri, în cadrul căruia a reușit un „personal best”, 56.19 secunde.

„Mă bucur pentru faptul că Adina și-a făcut un «personal best», cu un timp de 56.19, dar aș fi fost, poate, mai mulțumit dacă și-ar fi respectat sarcinile trasate pentru acest concurs. Mai avem două concursuri în următoarea perioadă, unul la categoria ei de vârstă, juniori I, respectiv unul la seniori, la care sperăm să obținem o medalie”, a declarat Horațiu Calfa, antrenorul Adinei Cîrciogel.

În clasamentul final, România a fost devansată de Turcia, cu 8-6-7, şi de Ucraina, cu 4-0-0. La feminin, Grecia a terminat pe primul loc, cu 2 medalii de aur şi 5 de argint, urmată de România, 2-2-2, şi Croaţia, 2-1-3. România a terminat pe trei la masculin, cu 1-0-2, după Turcia, 7-4-3, şi Ucraina, 2-0-0.

Țara noastră a participat cu 23 de atleţi la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori, 11 la feminin şi 12 la masculin.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.