Nicio zi fără şoferi drogaţi, pe străzile din Braşov

Poliţiştii de la Biroul Rutier au depistat doi şoferi aflaţi sub influenţa drogurilor, într-o singură zi, prin acţiuni de verificare şi control în trafic. Anunţul IPJ vine după ce cu o zi înainte, un alt tânăr fusese depistat pe un drum judeţean din Râşnov, conducând sub influenţa substanţelor interzise. 

Primul dintre ei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost suprins chiar în centrul vechi al Braşovului, pe strada Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea sub influenţa substanţelor interzise. Acţiunea s-a produs pe 26 septembrie, în jurul orei 01.00, spun poliţiştii. 

 

„Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a anunţat IPJ.

 

În aceeaşi zi, un alt şofer a fost suprins la volan sub influenţa drogurilor. Este vorba despre un tânăr oprit în trafic pe strada Henri Coandă, la ora 05.45. Testat cu aparatul DrugTest, şi în acest caz rezultatul a fost pozitiv, astfel că şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice care vor stabili cu exactitate prezenţa substanţelor psihoactive în sânge.  

Şi în acest caz, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.