Verdictul legiștilor în cazul gemenilor din Apața pe care medicii de la Spitalul de Copii din Brașov nu i-au putut salva

Medicii legiști au stabilit cauza morții în cazul celor doi gemeni din Apața, care au decedat în 13 februarie, unul acasă și unul la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Brașov. 

Astfel, potrivit certificatelor de medicale prin care s-au constatat cauzele decesului, bebelușii, născuți prematur, au murit în urma insuficienței cardio-respiratorii acute, ei având însă un diagnostic de pneumopatie acută interstițială. Adică diagnosticul cu care fuseseră internați cu câteva zile înainte la Spitalul de copii.

Conform aceluiași document, făcut public de familia copiilor, starea micuților a fost agravată de faptul că erau născuți prematur. 

Reamintim că cei doi bebeluși au fost internați la spitalul brașovean în prima parte a lunii februarie, iar potrivit medicilor, la externare erau într-o stare bună. În 13 februarie, băiețelul a murit acasă, în localitatea Apața, iar fetița a fost adusă la Spitalul de Copii din Brașov, unde a decedat după câteva ore. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.