Zece adulți și un copil, la spital cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la un botez la Feldioara. Restaurantul a fost închis după ce Protecția Consumatorilor a găsit produse expirate de 3 luni

Un număr de 11 persoane, printre care un copil, s-au prezentat, sâmbătă seara, la spital, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez în localitatea Feldioara, a informat ISU Braşov.

O parte dintre cei 11 s-au prezentat, cu stare de rău, la Centrul de permanenţă din Feldioara şi au fost transportaţi, ulterior, la spital, la Braşov, de echipajul SMURD ATPVM Covasna (de transport victime multiple). Restul s-au adresat direct unităţii medicale din municipiul reşedinţă.

Conform sursei citate, la respectivul botez ar fi participat, în total, 40 de adulţi şi cinci copii. 

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Braşov au suspendat,în urma unui control, activitatea unităţii de alimentaţie publică din Feldioara unde a avut loc un botezul. Șefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, spune că reprezentanţii instituţiei au oprit, de asemenea, de la comercializare mai multe produse neconforme, în vederea distrugerii acestora. 

În timpul controlului, la respectivul restaurant ar fi fost descoperite mai multe nereguli, inclusiv produse din carne cu termenul de valabilitate expirat în noiembrie anul trecut şi alte alimente păstrate în condiţii necorespunzătoare.

Sorin Susanu a adăugat că reprezentanţii societăţii comerciale respective s-ar fi apărat arătând că o parte dintre produsele cu care a fost gătit meniul au fost aduse de către cei care au organizat botezul, însă nu ar fi putut prezenta documente prin care să demonstreze că au îndeplinit cerinţele legale stabilite pentru astfel de cazuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.