Direcția de Asistență Socială începe distribuirea tichetelor sociale pentru vârstnici

Din 9 martie, Direcția de Asistență Socială Brașov (DAS) începe distribuirea tichetelor sociale pentru persoanele vârstnice cu venituri de până la 1.000 de lei. Cele 10 tichete a câte 10 lei (valoare totală 100 de lei) vor fi acordate persoanelor cu vârsta de minim 63 de lei, în cazul femeilor și minim 65 de ani, în cazul bărbaților, în baza mai multor documente pe care aceștia trebuie să le pună la dispoziția DAS:

  • cererea tipizată;
  • actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;
  • cupon de  pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original șicopie;
  • împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile + actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie.

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale. Dosarul se va depune la sediul DAS, pe strada Panselelor nr. 23, dre unde se vor ridica și tichetele sociale. Cu aceste tichete vor putea fi cumpărate doar produse alimentare. Pentru relații suplimentare cetățenii pot apela nr. De telefon 0368-469995, pot trimite mail la adresa dasbv@dasbv.ro sau pot veni la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.