Farmacista din Brașov testată pozitiv cu coronavirus nu a intrat în contact cu pacienții

A&D Pharma – Dr.Max Group, companie a cărei angajată este farmacista testată pozitiv la infecția cu noul coronavirus a precizat azi că aceasta nu a intrat în contact cu clienții. Farmacista nu se afla la muncă, ci în concediu, în această perioadă, ajungând în farmaciile companiei doar în vizită, au precizat reprezentanții A&D Pharma.

„În perioada 07-15.03.2020, angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, a trecut pasager prin 3 farmacii ale noastre, dar nu a intrat în contact cu pacienții farmaciilor grupului nostru.
Pentru că ne pasă și pentru că punem sănătatea oamenilor înaintea interesului de business, am hotărât să închidem provizoriu farmaciile pentru a fi dezinfectate și să ne asigurăm în acest timp că toți angajații care au intrat în contact direct sau indirect nu prezintă simptome și niciun risc. Acestea se vor redeschide de îndată ce acest lucru va putea fi făcut în deplină siguranță.
În acest moment, colega noastră infectată cu virusul COVID-19 se află în spital, sub supravegherea medicilor, iar angajații noștri vor fi testați”, a transmis compania.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.