O femeie de 27 de ani din Botoșani este cel mai tânăr pacient răpus de CoVID-19. Bilanțul morților ajunge la 40

Azi au fost raportate de către Grupul de Comunicare Strategică, prin intermeniul Direcției de Sănătate Publică Brașov, alte două decese ale unor pacienți purtătoru de CoVID-19. 

Unul dintre ele este al unei femei de 27 de ani din Botoșani, care suferea și de diabet tip I decompensat. Tânăra s-a stins azi la Spitalul Clinic Județean din Iași. „În data de 22.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. Rezultatul testării din data de 23.03.2020 a fost pozitiv“. Decesul a survenit azi, 29 martie, acesta fiind al 40-lea caz în care pacientul moare, se arată în informarea transmisă de GCS. 

Tot azi a fost raportar un alt deces, al unui bărbat de 71 ani, din județul Suceava, contact cu o persoană care
a revenit din Austria. „În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Rezultatul testarii din data de 26.03.2020 a fost pozitiv. Data decesului este tot azi, 29.03.2020, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca,  Secția ATI. Pacientul de 71 de ani avea patologie preexistentă, respectiv tumora neuroendocrina, hipertensiune arterială și anevrism de aorta.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.