185 de persoane sunt azi în centrele de carantină din Braşov. Autorităţile au aplicat amenzi în valoare de 244.000 de lei în 24 de ore pentru încălcarea restricțiilor de circulație

Poliția națională, Poliția locală și jandarmii au efectuat în ultimele 24 de ore 564 de controale în județul Brașov pentru a verifica respectarea restricțiilor impuse de carantină și de izolarea la domiciliu, dar și a restricțiilor de ciculație prevăzute de ordonanțele militare. În prezent, în carantină instituţionalizată, în judeţul Braşov, se află 185 de persoane, iar alte 494 sunt în autoizolare şi monitorizate la domiciliu. 

Chiar dacă a fost prima zi de Paște, autoritățile au identificat încălcări ale acestor restricții și au aplicat amenzi în valoare de 244.000 de lei în județul Brașov, în urma efectuării a 564 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, uneori în mod repetat la aceleași adrese. 

„De ieri, de la ultima raportare, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, precum și pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 1/1999, privind regimul stării de urgență și stării de asediu, polițiștii și jandarmii au aplicat 169 de sancțiuni, în valoare de peste 244.000 lei”, a precizat Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului Judeţul Braşov. 

În ultimele 24 de ore polițiștii brașoveni au verificat, de asemenea, 3 societăți comerciale, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență, fără a fi constatate abateri.

Pe lângă misiunile specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov, în data de 19.04.2020, au fost organizate și desfășurate 5 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere, cu scopul verificării respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare în vigoare, îndeosebi cele privind restricțiile de circulație auto. În acțiuni au fost angrenate peste 90 de forțe de ordine și siguranță publică, fiind verificate peste 500 de persoane și peste 300 de autovehicule, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.